Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství pro lednice
- Nejasné nastavení výkonu - nutno číst návod
Splňuje očekávání
Myslím si, že produkt je velmi dobrý, mám ho ve špajzce, vzduch je tam jiný, dala jsem jej vedle ovoce a zeleniny, ať se nekazí. Mohu doporučit ostatním. Jen škoda, že nejsou dodávané baterie, ale já jsem tam dala nabíjecí z Lidlu, tak to je bez problému.
- je hezký a nezabírá místo
nejsem si jista jestly opravdu dělá co má. Mam ho krátce
- funguje opravdu prodlužuje trvanlivost potravin
- už jsem jeden ionizátor do lednice měla a osvědčil se mi
Doporučuji!!!!!!
- dela presne to co se od toho ocekava
Tak tohle jsem opravdu necekal. Dokazalo to z lednicky vycucnout "vuni" Tilsiteru cislo 8 (a kdo ten syr zna, vi co je to za narez). Ted uz uz ho muzu mit v lednici a nemusim poslouchat miliony pripominek na to, ze skladuju mrtvou tchyni ;-)
Bezvadná věc.
- Malej ale šikovnej!!
- Nic.
Dal jsem ho na wc a ono to opravdu funguje.
- Kvalita provedení a nízká spotřeba
- Nevím o ničem
Super
- krásný vzhled
- jednoduchý provoz
- levný a přitom účelný
Tento novější přístroj mě překvapil moderním vzhledem, vylepšeným způsobem výměny baterií, levnějším provozem, dvojstupňovým chodem a stejnou cenou, jako přístroj předchozí.
Jeho využití je mnohostranné - nejen do lednice, ale i do skříně či botníku. Výborně eliminuje pachy a provádí dezinfekci. Doporučuji všem - nejen alergikům či astmatikům jako jsem já a jsem s tímto produktem velmi spokojená. Navíc je u nás bezkonkurenční.
- potraviny v ledničce vydrží mnohem déle
Funguje jak má. Pořídili jsme si ho i na chatu.
Electrolux E3RSMA02
Přidáno: 4. července 2016
(naposledy upraveno 4. července 2016)
Zakoupeno v EURONICS
- Praktická věc.
- Nevím.
Praktická podložka do zásuvky na zeleninu v chladničce. Usnadňuje čištění,dá se vyprat.
Campingaz Freez M30
Přidáno: 3. července 2016
(naposledy upraveno 3. července 2016)
Zakoupeno v KASA.cz
- splňuje vše co slibuje
doporučuji
Campingaz Freez M20
Přidáno: 17. června 2016
(naposledy upraveno 17. června 2016)
Zakoupeno v FlyStork.cz
dobře chladí a dlouho vydrží
protože jsem zrovna něco takového scháněla a už mě to zpovídání opravdu nebaví
- chtěla jsem vyzkoušet.
Je poznat, že v ledničce je. Lehká obsluha.
- svěžest v ledničce,
spokojenost
- jsem spokojený
- snad jen, že na baterie, které ale vydrží cca 3 měsíce.. :-)
velká spokojenost, potraviny opravdu vydrží déle
- neuvěřitelně v chladničce funguje,konec zápachu při každém otevření chladničky
neustále jsem kupoval rádobyodstraňovače pachů z ledniček,až jsem na netu natrefil na tento,funguje!!!!
- Z lednice zmizel nepříjemný zápach, který zůstává při uchování některých potravin - jako třeba psích mlsek s rybou. Při otevření lednice je cítit ionizovaný vzduch. Na hodnocení případného prodloužení trvanlivosti potravin je příliš brzy
- Kontrolka označující režim by mohla svíti nebo blikat stále. Někdy si nejsem jistá, zda je přístroj stále zapnutý a je třeba kontrola.
- Podle me krasny design
- Malicke rozmery, v lednicce snadno umistitelny, funguje
- Moznost napajeni dobijecimi bateriemi
- Nikde jsem nedocetl, zda je casem potreba nejaka udrzba /cisteni/
- Pokud je bezudrzbovy, tak neni co resit
Krasny malicky funkcni pristroj.
Nejen "designovy doplnek" vnitrku lednicky
Zobrazuji 301 - 320 ze 326 recenzí « Předchozí 1...13 14 15 [ 16 ] 17 Další »